VVV organiseert extra stadswandelingen door Groningen

maandag 13 juli 2015

VVV organiseert extra stadswandelingen door Groningen

Zin om de stad Groningen wandelend te ontdekken in het zomerseizoen? Wandel dan mee met één van de gidsen van de VVV. Voor deelnemers aan deze georganiseerde rondleidingen gaan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Zo krijgen zij op diverse dagen zelfs toegang tot het imposante provinciehuis aan het Martinikerkhof.

Elke dag, met uitzondering van de donderdagen, start er om 13.00 uur een stadswandeling. Op zaterdagen begint er ook om 11.00 uur een wandeling. Een deskundige gids neemt de wandelaars mee op een anderhalf uur durende tour door de historische binnenstad van Groningen.

Op dinsdag 21, 28 juli en 4 augustus en woensdag 22, 29 juli en 5 augustus worden speciaal voor de wandelaars de deuren van het oude, monumentale provinciehuis aan het Martinikerkhof geopend. Wandelaars krijgen hiermee de unieke mogelijkheid de Statenzaal en Gedeputeerdenkamer te bezichtigen.

De wandelingen zijn onder begeleiding van een gids van de VVV en starten bij de VVV Winkel Groningen op de Grote Markt 29.

Opgeven kan via e-mail (info@vvvgroningen.nl), telefonisch (0900 202 30 50) (€0.15 p/m) of aan de balie van de VVV-winkel.

Duur: ongeveer 1,5 uur.
Kosten: € 5,00 p.p. (kinderen t/m 11 jaar: € 4,00 p.p.)

toerisme.groningen.nl/stadswandelingen

Deel deze pagina