Zelfgemaakte tv-spots en Genieten-boekje promoten Groningen

woensdag 28 april 2010

Zelfgemaakte tv-spots en Genieten-boekje promoten Groningen
In de komende weken wordt een tweede reeks van 20 verschillende user generated Groningen-spots, gemaakt op www.spotgroningen.nl, uitgezonden op de landelijke omroepen. De spotjes laten zien dat Groningen een zeer aantrekkelijke, veelzijdige en verrassend toeristische bestemming is. Dat komt ook terug in het Genietenboekje, dat gratis is te bestellen.

Iedereen kan een eigen spotje maken door 32 foto’s van Groningen op de website te zetten. Dit kunnen foto’s zijn van bijvoorbeeld een mooie plaats of een festival. Op de site kan van de foto’s een filmpje worden gemaakt die de maker vervolgens door kan sturen naar bijvoorbeeld vrienden en familie of op een website plaatsen.

Op de landelijke tv wordt ook het Genietenboekje aangeprezen. In het gidsje vertellen acht ambassadeurs van de provincie wat er zo bijzonder is aan Groningen. Ze laten zien waar ze hun gasten mee naar toe nemen en welke Groningen-belevenis niemand mag missen. Onder de vertellers zijn onder andere Lenie ’t Hart, Imca Marina, topkok Dick Soek en kunstenares Maya Wildevuur.

Het boekje is te bestellen via genieten.groningen.nl
 

Deel deze pagina