Broodje van Eigen Deeg

Broodje van Eigen Deeg

Wij bakken brood van eigengemaakt deeg. Daarbij kiezen we voor zuivere grondstoffen. We bereiden ons deeg met respect voor het oude ambacht. Ons brood is geïnspireerd op de Franse traditie. Wij bakken – net als de Fransen – de hele dag door. Dus duurt het nooit lang voordat er versgebakken, warm en krakend brood uit onze oven komt! Terwijl je, met je eigen ogen, ziet hoe onze bakkers in de open bakkerij het brood bereiden, ruik je de heerlijkste broodgeuren. Vervelen in de winkel is er niet bij! Want de magie van een versgebakken baguette kun je zelf ervaren, vlakbij de oven…

Eigenschappen & faciliteiten

Openingstijden

  • maandag 07:00 - 18:00
  • dinsdag 07:00 - 18:00
  • woensdag 07:00 - 18:00
  • donderdag 07:00 - 18:00
  • vrijdag 07:00 - 18:00
  • zaterdag 07:00 - 17:00
  • zondag 08:00 - 17:00

Gewijzigde openingstijden

  • Zondag 09 juni gesloten
  • Maandag 10 juni gesloten
  • Zondag 13 oktober gesloten
  • Woensdag 25 december gesloten
  • Donderdag 26 december gesloten

In de omgeving

Deel deze pagina