Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde is een internationale luchthaven, gelegen op steenworp afstand van de stad Groningen. In slechts 20 minuten ben je vanaf de luchthaven in het centrum van Groningen.

Direct tickets boeken

Transavia 
Chartervluchten van en naar De Algarve (Portugal), Dalaman (Turkije), Kreta (Griekenland), Lanzarote (Spanje) en Mallorca (Spanje).
Direct ticket boeken

Corendon Airlines
Chartervluchten van en naar Antalya (Turkije).
Direct ticket boeken

Tui
Chartervluchten van en naar Gran Canaria (Spanje) en Antalya (Turkije).
Direct ticket boeken

Flybe
De lijndienst van en naar Londen Southend (Verenigd Koninkrijk).
Direct ticket boeken

Nordica
De lijndienst van en naar Kopenhagen (Denemarken) en München (Duitsland).
Direct ticket boeken

Vervoer van en naar vliegveld

Met de bussen van Qbuzz kun je eenvoudig Groningen Airport Eelde bereiken. Een shuttle bus (lijn 100) rijdt tussen Groningen Airport Eelde, het centrum en centraal station van Groningen. De shuttle bus sluit aan op de aankomende en vertrekkende lijnvluchten van en naar Londen, Kopenhagen en München en stopt bij Groningen HS en Groningen Zuiderdiep. 

Mocht u lijn 100 onverhoopt missen, dan kunt u de luchthaven ook gemakkelijk bereiken via lijn 9 (Groningen - Eelde). Reizigers vanuit de richting Assen kunnen met lijn 50 (Assen - Groningen) rijden tot aan De Punt. De Punt ligt op ongeveer 0,5 kilometer van de luchthaven. Hier kunt u overstappen op lijn 9 zodat u voor de luchthaven wordt afgezet. Een enkeltje kost €5,- en is te koop in de bus.

Kijk voor meer informatie over Groningen Airport Eelde, zoals de bereikbaarheid en parkeren op www.groningenairport.nl

Route Airportlink per 2018 Route Airportlink per 2018

Deel deze pagina