(VVV )Cadeaubonnen

VVV Cadeaubon

De VVV cadeaubon is de meest geaccepteerde bon van Nederland. Je kunt hem op ruim 23.000 adressen inwisselen. De bon is verkrijgbaar bij VVV Groningen in diverse coupures vanaf € 5.00.

VVV Cadeaubon wordt VVV Cadeaukaart
Vanaf 1 november wordt de VVV cadeaubon vervangen door de VVV Cadeaukaart. Dat betekent dat de papieren bon gaat verdwijnen en over gaat in pasvorm. Zo hoef je het ontvangen bedrag niet meer in en keer uit te geven. 

Zakelijke markt
Indien u voor uw bedrijf/organisatie VVV cadeaubonnen wilt bestellen klik dan hier voor de mogelijkheden en het bestelformulier of neem contact op met onze businessdesk via businessdesk@marketinggroningen.nl of telefonisch via 050-3139741.


VVV Dinercheque (Nationale Dinercheque)

Met dit culinaire cadeau kun je genieten van een heerlijk diner in een van de 2250 aangesloten restaurants. De Nationale Dinercheque is onbeperkt geldig en kun je gebruiken waar en wanneer het jou uitkomt. Vanaf nu is de nationale dinercheque als pas verkijgbaar en op te laden in elk gewenst bedrag tussen de €10 en €150 euro.


VVV Lekkerweg card

Eindelijk is er een cadeaubon  waarmee je eenvoudig hotels, bungalows en b&b's kunt boeken; De VVV Lekkerwegcard. De kaart is op te waarderen met een bedrag tussen de 25 en 150 euro. Je kunt een overnachting boeken (op www.vvvlekkerweg.nl) met keuze uit ruim 2500 accommodaties. Bij je zoektocht zie je VVV -tips voor de leukste uitjes tijdens je verblijf.

Je cadeaukaart is ook tijdens de schoolvakanties en feestdagen geldig en ook de grote ketens als Landal, CenterParcs en Bilderberg zijn beschikbaar.


VVV Giftcard

De VVV cadeaubon heeft nu ook een online variant: de VVV Giftcard. De VVV Giftcard is dé online shoppingcard van Nederland. Het perfecte cadeau voor hem en haar, voor jong en oud te besteden 24/7. Gebruik de VVV Giftcard van online warenhuis tot trendy webshop. Kijk hier voor meer informatie over de VVV Giftcard


Nationale Bioscoopbon

Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond cadeau! De Nationale Bioscoopbon is al verkrijgbaar vanaf € 10.00.


Fontana Bronnenbon

Met de Fontana bronnenbon kan de ontvanger kiezen uit de vele mogelijkheden die Kuurcentrum Fontana in Bad Nieuweschans biedt. De bon is verkrijgbaar in € 15 en € 25 euro.


Podium Cadeaukaart

Met de PODIUM Cadeaukaart koop je kaartjes voor alle soorten voorstellingen en concerten door heel Nederland. Van musical tot ballet en van opera tot popconcert.


Bol.com Cadeaukaart

  •  Een passend cadeau voor iedere gelegenheid!
  •  Te besteden bij de grootste webwinkel van Nederland
  •   Keuze uit meer dan 11 miljoen artikelen

Kunst & Cultuurkaart

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iemand die houdt van een cultureel uitje. Met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kan de ontvanger tickets kopen musea, theaters en monumenten door heel Nederland! Zo biedt u de ontvanger veel keus. Online kunt u de cadeaukaart bestellen met een waarde tussen €5,- en €150,-

Deel deze pagina