Kaartverkopen VVV

Kaartverkopen VVV Groningen

Bezoekers kunnen bij de VVV Groningen terecht voor kaarten en tickets van onder andere concerten, films en theatervoorstellingen. Bustickets van Mein Fernbus zijn nu ook bij de VVV verkrijgbaar, evenals bootkaartjes voor (bijna) alle waddeneilanden.

Hier vind je een overzicht van de kaartverkoop bij de VVV:

FlixBus (voorheen mein Fernbus)

Flixbus verbindt als intercitybusdienst elke dag grote en middelgrote steden met elkaar. Flixbus biedt meer dan 20.000 dagelijkse busreizen door 15 Europese landen voor een zeer voordelig tarief. Je koopt je kaartje online, via de VVV of direct in de bus. De bussen zijn voorzien van alle gemakken, wifi, stroompunten, snacks en drankjes. Kijk op FlixBus voor de trajecten en prijzen of boek meteen je ticket.

Uit Groningen

Uit Groningen biedt een selectie van voorstellingen en concerten voor de helft van de prijs. Theater, opera, film, concerten en nog veel meer! De Last Minutes kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij VVV Groningen op de Grote Markt, op vrijdag vanaf 12:00 uur, op zaterdag de hele dag (10.00-17.00 uur) en op zondag de hele dag (12.00-16.00 uur). Het complete last minute aanbod wordt op vrijdag op deze pagina bekend gemaakt via de website Uit Groningen.

Bootkaarten waddeneilanden

Bij de VVV koop je je bootkaarten voor de volgende waddeneilanden:

  • Schiermonnikoog (retour zonder datum)
  • Ameland ( retour zonder datum)
  • Terschelling (op datum)
  • Vlieland (op datum)
  • Borkum (dagretours, op datum)

Dal-Dag kaart Qbuzz

Met de dal-dag kaart van Qbuzz reis je voor €10.00  een hele dag met de bussen van Qbuzz. Handig voor als je een dagje naar Schiermonnikoog of Ameland wilt.

De volgende restricties gelden:

  • op werkdagen te gebruiken na 9.00 uur
  • in het weekend en in de vakanties de hele dag
  • per dalurenkaart mogen er twee kinderen t/m 11 jaar meereizen.

Anonieme OV-chipkaart + opladen OV-chipkaart

De anonieme OV-chipkaart koop je voor € 7.50. Hiermee kun je gebruik maken van al het openbaar vervoer in Nederland. Natuurlijk kun je bij de VVV gelijk je kaart opladen.

Deel deze pagina