Activiteiten voor kinderen

Samen met de kinderen op pad. Groningen biedt verschillende attracties waar zowel ouder als kind zich uitstekende kunnen vermaken.

De schoenen uit en lekker op blote voeten wandelen. Het kan op het Blotevoetenpad, bij Opende. Het pad is een grote ontdekkingstocht voor iedereen die van natuur en van actie houdt.

Om de kinderen lekker uit te laten razen neemt u ze mee naar Familiepark Nienoord. Dit park met als centrum het schitterende slot Nienoord biedt vele uurtjes vermaak voor het hele gezin.

In het NatuurDoe-centrum Insektenwereld  in Leens is het lekker griezelen geblazen, de kinderen maken kennis met vele ‘enge’ (maar hele nuttige) insecten en reptielen. Ze krijgen de mogelijkheid om een slang om hun nek te dragen en een hagedis aan te raken. Verder zijn er verschillende kinderarrangementen mogelijk.

In de bossen van Ter Apel vind je Wonderwereld, een wondere wereld vol spanning en avontuur. Beleef de sprookjeswereld van Greurt de Groninger reus, tante Beppie de heks en Zwammer het paddenstoelenmannetje. Bewonder de grootste collectie uilen in de Uilenburcht en de ringstaartmakifamilie in de subtropische kas.

google map met vestigingen

Meer vestigingen

Kinderboerderij Stadspark

Kinderboerderij Stadspark
Kinderboerderij
Concourslaan 1
9727 KC
Groningen
50267542

Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst

Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst
Kinderboerderij
Klaverlaan 37
9753 BZ
Haren

Camping Wedderbergen/Poelsnip

Camping Wedderbergen/Poelsnip
Zwembaden
Molenweg 2
9698 XV
Wedde
0597 561 673