Ballonvaren & rondvluchten

Laat je meevoeren, over de polders, de bossen en de meren van Groningen. Hoog in de lucht waar het soms zo stil is dat je de mensen beneden je kunt horen praten. Ballonvaren is een onvergetelijk avontuur.


Ballonvaren wordt steeds populairder. Doe een vlucht cadeau, of kies een voor het vip-arrangement van Dreamflights.
Stijg op vanuit het mooie Stadspark in de stad. Maak een droomvlucht en bekijk Stad en Provincie eens van een hele andere kant!

Ook Oost-Groningen laat zich graag vanuit de lucht bekijken evenals het landschap van de Eems en de Dollard . En een kijkje over de grens nemen kan heel goed vanuit de lucht.

Misschien heeft u genoeg ruimte bij huis? Dan kan de ballon zelfs vanuit uw tuin opstijgen!

Liever beide beentjes op de grond maar u houdt wel van de aanblik? Tijdens de jaarlijkse ballonfiësta’s in Meerstad in Groningen kijken de toeschouwers hun ogen uit bij de ballonen in de meest bijzondere vormen.


Rondvluchten boven Groningen

Dagelijks, op afspraak, rondvluchten boven het Groningse- en Drentse land en boven de prachtige Nederlandse en Duitse Waddeneilanden. Geniet van het weidse uitzicht, het prachtige landschap vanuit het vliegtuig. De vluchtduur kan zelf bepaald worden en begint bij vluchten van 15 minuten en wordt gevlogen met 4 of 6 persoonsvliegtuigen . Adventure vluchten kunnen worden gemaakt in historische vliegtuigen zoals de Boeing Stearman. Het vliegveld heeft de beschikking over een restaurant (Hangar 28) waar je heerlijk kunt genieten van de activiteiten op het vliegveld zoals parachutespringen, vlieglessen en meer. Openingstijden en prijzen zie www.oostwold-airport.nl

Deel deze pagina